EDA BE SOLAR, TOONAANGEVEND IN DE TOEKOMST VAN DUURZAME ENERGIE!

We erkennen dat zonne-energie niet voor iedereen geschikt is, maar we geloven wel dat hernieuwbare energie in de toekomst ALLE bedrijven van energie zal voorzien.

Laat ons u vandaag helpen om deel te nemen aan de toekomst van schone energie.

Wij bieden bedrijven geïntegreerde zonne-energieoplossingen die hen helpen substantiële besparingen te realiseren, energie onafhankelijkheid te waarborgen en bij te dragen aan een betere wereld.

Zonnepanelen op uw bedrijfsdak

Zonneparken

IS UW BEDRIJF KLAAR VOOR HERNIEUWBARE ENERGIE ?

Zonne-energie zorgt voor een genivelleerde elektriciteitsprijs, ondersteund door de meest gecertificeerde technologie op de markt.

Als specialist in duurzame energietechnieken denken wij mee binnen een totaalverhaal van hernieuwbare energie.

Elektrisch rijden zonder uitstoot van broeikasgassen is niet alleen noodzakelijk, het maakt – eventueel samen met zonnepanelen – ook onlosmakelijk deel uit van duurzaam ondernemen. Daarom plaatst EDA BE SOLAR ook laadstations.

EDA BE SOLAR plaatst LAADSTATIONS op maat van uw bedrijf.

LAAT DE ZON JE BEDRIJF RENDEREN

Zonnepanelen leveren onmiddellijk een aantrekkelijke return on investment op, zeker bij een uitgebreid oppervlak. Door het verlagen van de operationele kosten, dragen zonnepanelen bij tot bedrijfswinst alsook tot het ecologisch karakter dat klanten van een bedrijf verwachten.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ZONNEPANELEN VOOR JE BEDRIJF?

De kosten voor energie zijn voor veel ondernemers namelijk vaak een hoge kostenpost. Door zonnepanelen op het bedrijfspand te plaatsen, zorg je voor een lagere energierekening.

Wat zijn nog meer voordelen?

 • Vergroten van het financieel rendement van uw bedrijfskapitaal
 • Een vaste energieprijs, dus extra financiële stabiliteit voor het bedrijf
 • Subsidies op maat
 • Duurzaam ondernemen, kiezen voor een groen imago
 • Maatschappelijke verantwoordelijkheid voor het realiseren van de klimaatdoelstellingen.

ONDERDELEN VAN EEN ZONNEPANELEN INSTALLATIE:

ZO WERKT HET

Verschillende onderdelen van een zonnepaneel installatie vervullen allemaal een eigen rol binnen het proces. Het type en de kwaliteit van de zonnepanelen en de onderdelen is van groot belang.

Juist omdat het eenvoudig lijkt, maar er in werkelijkheid zo veel factoren een rol spelen waar de meeste bedrijven geen weet van hebben, is de keuze van een zonnestroominstallatie en installateur niet eenvoudig. We adviseren u graag bij de beslissing om te investeren in de juiste installatie.

 • Onze zonnepanelen voldoen aan alle strenge productienormen en eisen die EDA SOLAR zichzelf oplegt en staan bijgevolg garant voor de beste kwaliteit en het hoogste rendement.
 • Onze zonnepanelen zijn niet de goedkoopste panelen op de markt, maar wel de beste! Wij werken voornamelijk met Qcell, JAP en AEW.
 • Een essentiële component van uw zonnepaneelinstallatie is de omvormer. Deze zorgt voor de verbinding tussen de zonnepanelen en het elektriciteitsnet.
 • EDA BE SOLAR kiest bewust voor gerenommeerde fabrikanten nl. SMA, Huawei en Siemens. Zij staan garant voor een hoge efficiëntie en opbrengst.
 • Een netontkoppelbord controleert of de omvormers van zonnepanelen synchroon draaien met het net zodat er zich geen problemen stellen bij teruglevering. Het bord schakelt de installatie uit als er niet synchroon gewekt wordt. Ook zorgt dit bord voor de connectie met de groenestroomteller en voor de beveiliging van de omvormers.
 • Onze partners voor netontkoppelborden zijn Schneider, Eaton, ABB en Siemens.
 • Onze draagstructuren voor daken zijn innovatieve dakconstructies in staal. Zij hebben slechts een beperkte thermische uitzetting en zijn compatibel met alle module afmetingen.
 • Voor onze grondstructuren kunnen we kiezen uit verschillende fundatie – oplossingen nl. geramde palen, betonfunderingen of geschroefde palen afhankelijk van het grondproject. Wij werken hoofdzakelijk met de draagstructuren van Sadef en Avasco

Kies voor EDA BE SOLAR, kies voor BETROUWBAARHEID

Met EDA BE SOLAR kies je voor een ervaren en betrouwbare installateur van zonnepanelen. Wij brachten al tal van uitdagende projecten tot een goed einde over heel Europa. Als specialist in hernieuwbare energie garanderen we een totaalservice, inclusief technisch ontwerp, stabiliteitsstudie, installatie en na-service.

 1. De juiste oplossing voor elk dak of terrein
  Wij analyseren de verschillende mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen afhankelijk van de specifieke kenmerken van het dak of terrein. Door de combinatie van uw bedrijfsprofiel en de analyse van het verbruik in kaart te brengen, komen we tot de installatie die voor uw bedrijfsinvestering het hoogste rendement garandeert.
 2. De juiste prijs, kwaliteitsverhouding
  Voor elk project werken we met zonnepanelen die een optimale prijs – kwaliteitsverhouding garandeert. Binnen onze selectie van kwaliteitsmerken kiezen we doelgericht voor paneeltypes die het hoogste rendement opleveren in verhouding tot de investering.
 3. Een professionele installatie
  Dankzij onze vakkundige installatie door eigen vakmensen en de keuze voor kwaliteitsmaterialen leveren we zonnepanelen die het beoogde rendement opleveren. Ook na de installatie ben je verzekerd van een stipte opvolging en snelle na-service

EDA BE SOLAR, UW PARTNER VOOR ZONNE-ENERGIEOPLOSSINGEN!