STUURBORDEN OP MAAT VAN UW SPECIFIEKE INDUSTRIËLE TOEPASSING

EDA BE General Electricity ontwerpt, construeert en installeert elektrische stuurborden op maat.

Dankzij onze ruime technische knowhow en jarenlange ervaring brengen we elk project tot een goed einde.

DIVERSE SOORTEN STUURBORDEN VOOR DE INDUSTRIE

Stuurborden spelen een cruciale rol in de aandrijving van machines of complexe productieprocessen. Hoog geautomatiseerde omgevingen, zoals de automotive of retail sector, zitten er vol van.

Bij EDA kunt u terecht voor de bouw en installatie van verschillende soorten stuurborden op maat, naargelang uw doelstellingen en eisen:

  • HVAC-borden 
  • PROCES-borden met eventuele PLC-sturing
  • PLC-borden voor industriële automatisering

HOE GAAN WE TE WERK ALS BORDENBOUWER VAN UW STUURBORDEN?

We bouwen onze HVAC- borden, PLC-borden en proces borden in onze eigen werkplaats, onder toezicht van de oorspronkelijke fabrikant én volgens de IEC61439-2 norm. In de stuurborden op maat, verwerken we een PLC-controller of klassieke relaissturing. Maar ook frequentieregelaars, motion controllers of soft starters kunnen we erin verweven voor een efficiënte besturing van uw installatie.

We zorgen steeds voor een correcte bekabeling en overzichtelijke labeling van uw stuurborden. Om vroegtijdig defecten op te sporen en de vereiste kwaliteit te waarborgen, testen we de borden van A tot Z volgens strenge procedures. We garanderen een snelle doorlooptijd van uw project en staan garant voor spoedige interventies achteraf.

MEER WETEN OVER ONZE STUURBORDEN OP MAAT?