INDUSTRIËLE ELEKTRISCHE INSTALLATIE

EDA BE General Electricity is dé referentie voor industriële elektrische installaties in binnen- en buitenland. Van bekabeling, kabeldraagsystemen, rook- en warmte-afvoer, verlichting en relighting tot  procesinstrumentatie. 

Ons gespecialiseerd team zet alles op alles om uw industriële processen te optimaliseren.      

EEN WAAIER AAN INDUSTRIËLE INSTALLATIETECHNIEKEN

EDA biedt innovatieve, duurzame totaaloplossingen op maat aan voor complexe technische vraagstukken in de industrie, automotive, infra, retail en HVAC-sector.

BEKABELING

Installatie en onderhoud van industriële bekabeling bij laag- en middenspanning.

KABELDRAAGSYSTEMEN

Industriële kabeldraagsystemen op maat, zoals kabelgoten, kabelbanen, kabelladders en draadgoten, inclusief accessoires.

RWA

Elektrische werken om uw rook- en warmteafvoer (RWA) installaties, brand- en gasdetectiesystemen en HVAC- installaties optimaal te laten functioneren.

VERLICHTING EN RELIGHTING

Installatie van industriële verlichting en relighting projecten.

PROCESINSTRUMENTATIE

Installatie van intelligente en robuuste procesinstrumentatie voor de procesindustrie, die u in staat stellen uiterst betrouwbare en accurate metingen uit te voeren van o.a. druk, niveau, temperatuur, flow, trillingen en vocht.

ONS TECHNISCH STAPPENPLAN

1. Engineering

Onze elektrotechnische ingenieurs ontwerpen elektrische schema’s die beantwoorden aan uw industriële infrastructuur, doelstellingen en wensen.

2. In-house productie

In onze eigen werkplaats construeren we vermogenborden en stuurborden, onder toezicht van de oorspronkelijke fabrikant en volgens de IEC61439-2 norm voor “inrichtingen met gecontroleerd ontwerp”.

3. Installatie, opvolging en indienststelling

Onze technici installeren uw industriële elektrische installaties on-site en garanderen een efficiënte aanpak en snelle doorlooptijd, ook voor grotere projecten. Om productiestilstand te vermijden, voeren we spoedige interventies uit, 24/24 en 7/7.

GRAAG MEER INFO OVER ONZE INDUSTRIËLE INSTALLATIES?