BORDENBOUW

EDA BE General Electricity is uw partner voor elektrische bordenbouw zowel in binnen- als buitenland. Ons gespecialiseerd team ontwerpt, produceert en levert op maat gemaakte vermogenborden en stuurborden, zoals HVAC-borden, PLC-borden en procesborden.

INDUSTRIËLE, ELEKTRISCHE BORDENBOUW OP MAAT VAN UW ONDERNEMING

U kunt rekenen op onze elektrotechnische diensten en deskundig advies, van ontwerp en productie tot installatie en opvolging.

VERMOGENBORDEN

Ontwerpen, bouwen en installeren van kwalitatieve vermogenborden tot 4000A en vorm 4b, op maat van uw specifieke industriële toepassing.

STUURBORDEN

Ontwerpen, construeren en installeren van stuurborden op maat, zoals HVAC-borden, PLC-borden en proces borden.

EEN TOTAALAANPAK OP MAAT

1. Engineering

Afhankelijk van uw eigen ontwerp en lay-out of onze uitwerking van het project tekenen onze ingenieurs een elektrisch schema op maat.

2. In-house productie

In onze eigen werkplaats construeren we vermogenborden en stuurborden, onder toezicht van de oorspronkelijke fabrikant en volgens de IEC61439-2 norm voor “inrichtingen met gecontroleerd ontwerp”.

3. Installatie, opvolging en indienststelling

Onze technici sluiten de elektrische borden aan en garanderen een snelle doorlooptijd om productiestilstand te minimaliseren. Na installatie ook u rekenen op onze interventiedienst, die 24/24 en 7/7 .

AAN DE SLAG GAAN MET UW ELEKTRISCHE BORDENBOUW?